Tårar

I fredags var vi på begavning för mormor. Riktigt jobbigt var de. Så fort vi kom in i kyrkan och jag såg kistan så kom tårarna och när jag såg alla andra i vår fina familj så började jag gråta. Själva cermonin gick bra hade ju med oss E för jag kände att jag aldrig hade kunnat slappna av om vi lämnade bort henne då jag ville ha med R. Så E var lite som en glädje spridare för mig. Men när vi skulle ta farväl då alla i familjen gick fram, mostrar, morbror, mamma och alla kusinerna då blev de riktigt jobbigt för vi alla stod och grät. Men nu efter 13 år så har morfar och mormor äntligen förenats och har de bra. Jag är glad att få ha henne som mormor finns ingen bättre mormor än henne. Efteråt var de lite smörgåstårta. Alla var gladare :) Innan vi gick och åt gick vi in igen och tog kort. Innan vi åkte hem gick vi tillbaka till kyrkan och kollade på alla fina blommor. Nu sover hon gott och kikar ner på oss fina ängel.
<3 ^i^
 
Idag har de varit lugnt sov en stund med E de va riktigt mysigt.
 
Har även suttit och filurat lite haha

Gamling

Ja då var jag 25. Fyllde i tisdags. Dagen spenderade vi då på midsommarfirande på familje centralen. När jag kom hem stog det en blomma på trappan de va från min moster och kusin. Synd att jag inte var hemma när dom plingade på. Sen bakade vi rabarberpaj till fikat när mamma och pappa skulle komma. Men de kom fler sväemor och min svägerska kom också :)
 
I onsdags var de äntligen dags för besök hos världens bästa vän Martina och hennes små gullungar. Blev massa bebis gos och lek. E blev jätte svartsjuk. N var alldrig de men E var vist de hehe spec När jag fick mata lillan.
 
Midsommar var lugn vi var hos farbror på sill å potatis och hos mamma och pappa och grillade. Vi han även med att börja laga poolen som gräsklipparen körde sönder. Men nu är den hel efter 3 lagningar på olika ställen. Vi har även fyllt den.
 
I veckan blir de fullt upp. Logopedbesök på onsdag, Tandläkar besök på torsdag och begravning på fredag.
 
Kommer bli en riktigt jobbig dag på fredag då vi ska ta ett sista farväl av mormor <3 N kommer vara hos farmor och E får följa med då hon är väldigt mammig och hennes farmor har inte varit barnvakt åt henne förut. Men de kommer nog gå bra at ha med henne hon kanske gör de lite gladare.
 
Ska iväg och köpa en klänning i morgon som jag tänkte ha på begravningen om den finns på vero moda. För den fanns på internet så hoppas den finns i butik och att de inte är allt för mycket folk i morgon vid 10 då dom tydligen startar rean.
 
 

Gräsklippare

Nu är den här :) Så i torsdags var sista gången vi klippte gräset själva nu styrs de av en robotgräsklippare som går här i trädgården. N har döpt den till smurfan. Så detta kommer nog bli bra. Sen hade jag tänkt ta fram poolen jag köpte så N kan bada. Men de lär väll ta antal timmar att fylla den de är ju ändå ca 5 kubik med vatten som ska i :)

<3

Nu får dom äntligen träffas igen efter 13 år. Vår fina mormor somnade in i torsdags den 14 juni.
Jag lånade bilden av min mamma.

Vila i frid älskade mormor och krama morfar från oss <3


<3


Tävling

TÄVLING HOS MAMMA,FET OCH OPERERAD
DU KAN VINNA:
LCHF på mitt sätt : 100 recept med nästan inga kolhydrater
För fakta klicka HÄR


Gå in och tävla du med här: http://livetefterengbp.blogspot.se/2012/06/tavling.html




Sommar lov

Då är de bara i morgon (fredag) kvar på förskolan för N sen tar hon sommar lov och byter avdelnign till hösten. Lite blandade känslor att ha henne hemma hela sommar lovet. Så jag får väll hitta på saker hela tiden så hon inte tröttnar på att vara hemma å börjar bråka.

Vi har beställt en robotgräsklippare för jag kan inte klippa gräset längre pga av min allergi. Första gången jag klippte svulnade ögat upp, andra gången fick jag svårt att andas och R är också allergisk men än så länge har han klarat de men vi kan inte hålla på att låna gräsklipper av min pappa hela tiden.

Håller på att tvätta min sista maskin med tvätt nu. Men de blir säkert mer men inte idag :)

Mini har börjat äta bättre nu och spottar och fräser inte längre :) 2 tänder har kikat upp i under käken.


Har äntligen köpt ett nytt minneskort till kameran så nu kan jag börja använda den mer flitigt igen.. Så bjuder på lite bad bilder :)







 

Bilder

Fick en skiva från Fsk idag när jag lämnade N. De va lite kort på henne dom tagit där.

En riktig skitunge :)



Lilla familjen och morfar på Lucia





Dom tog kort på huset med Natalie






Ritar



Skriver



Sitt namn




Mäter sig och får rita dit de så dom  vet hur mycket barnen växt




Visar sin fina gran



Klippa är kul


Tävling






Jag tävlar om ett regnskydd från Elodie Details hos
Matilda. Var med och tävla här du också!


Det enda du behöver göra för att vara med är att gilla Elodie Details facebooksida och tala om vilket av de tre du vill ha om du vinner.

Tyskland och Frys

Ja som sagt så drog vi till Tyskland. jag , R och E. N var hos farmor och sov.

Vi åkte kl 23 från Fkp och var nere i Helsingborg halv 3. Sov nog någon timme på vägen. Hade varit vaken sen 6.30 så man va ju lite små trött sådär hehe. E sov hela vägen ner.

3.10 gick färjan över till Helsingör. E vaknade på färjan så hon fick mat sen va de dags att sätta sig i bilen igen och köra några timmar till.

Vi var nog framme vid nästa färja vid 6 tiden tror jag. E sov hela den vägen också. Så när vi väntade på färjan gjorde vi snabb byte av blöjan  bilen innan vi åkte på. Där fick hon också mat :D man får passa på hehe.

Sen körde vi några km innan vi var framme på calles. Satte E i bärsjalen och så gick vi in med var sin vagn :) E somnade gott igen och sov hela tiden. 

Packade bilen full med allt möjligt och åkte tillbaka till färjan. kl var halv 9 när vi kom till färjan. Gjorde snabb byte på E igen. Matade henne. Köpte lite fina grejer till N för vi fick tillbaka 300 dkk för vi var tillbaka till färjan på 3 timmar. 

Sen åter stod den långa resan genom Danmark igen. R orkade inte köra mer, vilket är förstårligt, så jag körde genom Danmark och de gick bra. E sov hela vägen och R lika så.

Sedan sista färje turen sen var vi på Svensk mark igen. 

Vi stannade i Helsingborg och åt mat vilket vi inte gjort på hela resan. Väldigt gott var de. 

De var väldigt varmt å skönt där hade kunnat stanna längre där nere men vi ville ju hem till vår prinsessa.

Sedan resan hem. Jag fick köra men körde av fel å sen visa  gpsn ngr konstiga vägar så tillslut bytte vi så R körde å han körde inte av i Varberg så de slutade med att vi åkte igenom Gbg. 

Hemma lsatade vi ur, hämtade N som hade haft de jätte kul, åkte och grillade å sen hem och sova. R sov från 21 och vaknade halv 9. De gillar mamma.

Idag var planen att bara slappa men vi upptäckte att vår frys blev varmar så de va bara att palla sig iväg och köpa en ny. Det blev även kläder till E och N. Hade bara 5 plagg eller något sparat av st 74 och E behöver de nu.

Så först nu sitter man i soffan..

Men ska sova så man kommer i rätt ryttm igenimage description 

På vägen

Jag, R och E är just nu påväg till Tyskland. N är hos farmor och sover. Lovade henne att köpa godis och en leksak :)

Ska försöka ta tag i bloggandet i helgen :)