Tyskland och Frys

Ja som sagt så drog vi till Tyskland. jag , R och E. N var hos farmor och sov.

Vi åkte kl 23 från Fkp och var nere i Helsingborg halv 3. Sov nog någon timme på vägen. Hade varit vaken sen 6.30 så man va ju lite små trött sådär hehe. E sov hela vägen ner.

3.10 gick färjan över till Helsingör. E vaknade på färjan så hon fick mat sen va de dags att sätta sig i bilen igen och köra några timmar till.

Vi var nog framme vid nästa färja vid 6 tiden tror jag. E sov hela den vägen också. Så när vi väntade på färjan gjorde vi snabb byte av blöjan  bilen innan vi åkte på. Där fick hon också mat :D man får passa på hehe.

Sen körde vi några km innan vi var framme på calles. Satte E i bärsjalen och så gick vi in med var sin vagn :) E somnade gott igen och sov hela tiden. 

Packade bilen full med allt möjligt och åkte tillbaka till färjan. kl var halv 9 när vi kom till färjan. Gjorde snabb byte på E igen. Matade henne. Köpte lite fina grejer till N för vi fick tillbaka 300 dkk för vi var tillbaka till färjan på 3 timmar. 

Sen åter stod den långa resan genom Danmark igen. R orkade inte köra mer, vilket är förstårligt, så jag körde genom Danmark och de gick bra. E sov hela vägen och R lika så.

Sedan sista färje turen sen var vi på Svensk mark igen. 

Vi stannade i Helsingborg och åt mat vilket vi inte gjort på hela resan. Väldigt gott var de. 

De var väldigt varmt å skönt där hade kunnat stanna längre där nere men vi ville ju hem till vår prinsessa.

Sedan resan hem. Jag fick köra men körde av fel å sen visa  gpsn ngr konstiga vägar så tillslut bytte vi så R körde å han körde inte av i Varberg så de slutade med att vi åkte igenom Gbg. 

Hemma lsatade vi ur, hämtade N som hade haft de jätte kul, åkte och grillade å sen hem och sova. R sov från 21 och vaknade halv 9. De gillar mamma.

Idag var planen att bara slappa men vi upptäckte att vår frys blev varmar så de va bara att palla sig iväg och köpa en ny. Det blev även kläder till E och N. Hade bara 5 plagg eller något sparat av st 74 och E behöver de nu.

Så först nu sitter man i soffan..

Men ska sova så man kommer i rätt ryttm igenimage description 

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.comKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback