Tidningsbud

Ja nu har jag gått å blivit tidningsbud kommer ha ett cykel distrikt i fkp på vardagarna och lördagar i 3 månader ett bil distrikt. Så nu har jag lite sysselsättning :) ställde till de för R som börjar jobba 5 och jag slutar förhoppningsvis 6 så han får börja 7. Idag var jag sen kom hem halv 8 men de va bara för att de va totalutdelning och de ska de tydligen vara i morgon också.

I måndags hämtade vi nya bilen också. Ojoj vilken bil säger ja. Helt annan bil i jämförelse med vår gamla av samma märke. Å massa finesser å grejer ja jag å R får typ sitta en hel dag å gå igenom allt.


Sy

Ja här har de sytts. Har sytt 3 par byxor 1 klänning och 1 tomteklänning. Riktigt kul att sy.

Annars har de varit lugnt här. Extra BVC tid hade vi i onsdags och de gick väll inte så bra -70 gram visade vågen. Men de finns ju en förklaring då E har haft maginfluensa 2 ggr. Så de blev en ny extra tid innan jul.

N har lekt med kompisarna nästan varje dag. Kul att hon har kompisar :)

Vi har planerat in en resa till Liseberg också.

I morgon måndag ska vi äntligen hämta hem nya bilen också :) så idag ska kian tvättas och så ska vi sätta på sommar däcken igen.


Byxor och maginfluensa

Veckan som gått var inget rolig :(
Måndag började med att köra pappa sen åkte vi vidare till öf för lek.
Tisdag var de fsk för N och jag och mini myste lite :) sen köra pappa igen :)
Onsdag var de Logoped besök. Hon tyckte N blivit bättre på bokstäverna som hon fick i juni. Men nu behöver hon lära sig att kunna använda dom rätt i orden. Nya nu är att säga U istället för Y. Sen besök på gamla jobbet :) E började spy på kvällen. Och vägra ät
Torsdagen var de dags för maginfluensa för mamman i familjen. Fi fasen va vidrigt de är. Har inte haft på ca 10 år.
Fredag R vabbar då jag inte kan ta barnen. N kräks på morgonen. Hon ångra att hon sa att hon ville spy också.
Lördag va lugn massa vilande. E kräktes igen :( vi som trodde hon va klar eftersom de gått 48 h.
Idag fick mannen lite presenter. Jag fick äntligen lämna huset :) sen i kväll sydde jag ett par byxor för första gången till E. Riktigt nöjd.

Vi blir isolerade tills på tisdag 8.30 om ingen annan gör ngt


Handboll och kyrkogårdsbesök

Ns höstlov börjar gå mot sitt slut, på tisdag är de dags för förskolan igen.
Veckan började med att R va ledig till onsdag. Vi har varit på tippen med massa skräp, varit på banken å fixat lite och N har varit ute på bus eller godis med bästa kompisarna.

I fredags väckte jag tjejerna och drog till Skövde för att kolla på handboll klockan 8. Och bästa laget HK country/ husaren vann självklart :) å jag fick äntligen träffa mina Goa gamla konfirmander. Sen åkte vi hem och åt frukost på mössebergsbagarn.

Igår var vi på kyrkogården och tände ljus. Vi tände på Rs mormors grav och i minneslunden. Efter som att jag inte åkte till Skövde igår tände jag i Falköping och tänkte på mormor och morfar som verkligen är saknade <3

Idag är de lugnt här.