Lördag

Igår va de fredag. Jag jobbade hela dagen och de fick höfterna känna på. Hade jätte ont igår kväll men idag är de bättre. Idag ska jag jobba kväll. De kommer nog gå bra.

Lill* i magen sprattlar å har sig <3

Lilla N är ute på altanen å leker, hon får inte gå ut i trädgården efter som att det är ny sått.Kram kram

Mvc

Idag var vi i stan en sväng. Mötte upp syster å gick på stan en sväng. När vi sedan gick mot VC stanna vi till å gick till mammas jobb å N vill ju sjävklart träffa mormor. Jag träffade även en av mina konfa föräldrar blev förvånad Ja men jag viste att ho jobbade ngn stans i stan :)  Sen gick vi vidare mot mvc fick vänta lite men de gjorde ju inget N va sysselsat. Vi gick in till BM och hon var jätte bra med N fick göra urinprov å N stog utan för mamma går de bra. hehe sötunge. Efter de gick vi in och N fick se hur bebisen låg i magen. Hon tog blodtryck å de tyckte N såg roligt ut. Sen fick jag lägga mig ner och BM tog fram en stol som N fick stå på hon fick hålla i min hand så jag inte skulle ramla ner hehe. Så kännde hon på magen å mätte. Å efter de kom de roliga lyssna på hjärtat å de tyckte N va häfftigt.

Bebisen mår bara bra.

Besöket 7/7 v28 (27+1)
Hjärtljud 148 slag/minuten
SF-måttet 28 cm

Nu får jag stänga ner här för de mullrarKram kram


Kvällen

Ja då var de kväll igen. Dagarna går fäldigt fort tycker jag.

Inatt låg jag och R å trängdes på hans sida i sängen men gud så skönt jag sov. Vaknade utan "träningsvärk" i magen och rygg ont. Men blev väckt av mobilen istället. Dom ville jag skulle jobba i morgon men jag ska till MVC så de gick tyvärr inte.

Va inne i stan en sväng å inhandlade lite slangar och sånt. Sen åt vi taco buffe smarrigt.


Ska sova snart

God Natt :)

Lite bilder

Idag har jag gjort lite jordgubbsssylt och så har jag fryst in resten av alla jordgubbarna.

Nu håller dom på att så gräs så snart  får vi förhoppningsvis en gräsmatta.

Lägger in en bild med massa olika bilder på hur de ser ut här nu


kram kram

Äntligen

Sov kass i natt igen.

Idag var jag och lilla hjärtat och plockade jordgubbar i Dimbo. N åt massa och var helt röd runt munnen. Sen kom morfar å hämtade oss i den så kallade tjej bilen en Ford Escort cabbe. N blev jätte glad. Vi åkte ut till dom å va där tills R kom med takpannor till pappa.

När jag svängde in på vår gata förut så såg jag ett lastbilsflak ståendes där med jord i å då tänkte jag hoppas de är hemma hos oss. När jag kom lite närmre så ser jag en inte så liten grävmaskin i trädgården. Så gick en runda och ängen är numera borta och vi välkommnar mat jorden som har planat ut vår gräsmatta. I morgon ska dom så och sedan är de bara att vänta på att gräset ska börja växa. Längtar massor.Kram kram


Gnälligt

Måste bara få gnälla lite :)

Är nu gravid i v 27 ett litet tag kvar :)

Men jag sover aldrig hela nätter längre så fort jag ska vända mig så gör de ont någon stans. Jag vaknar säkert 5 ggr per natt. Klockan ringer 4 varje dag för att sambon ska upp å jag kan inte somna ordentligt förens jag vet att han har gått upp från sängen. Sen när jag väl ska gå upp har jag ont i ryggen, högra höften och "träningsvärk" i magen. Minns inte att de va så när jag väntade N. Jag kanske fick tillräckligt med kräkningarna så kroppen va snäll mot mig hehe. Men denna gång ja allt tar kål på mig hehe Jag tror jag väntar en pojke efter som graviditeten inte är de minsta lik den förra och enligt min sambo äter jag mindre nu än va jag gjorde då.

Lilla bebisen mår nog bra hoppas jag, ska till BM på torsdag för första kontrollen. Lite sent ja vet haha. Har inte haft tid att ringa å boka tid och har även glömt av de. Slarv maja jag vet.
Bebisen sparkar massor vissa dagar å är lugnare andra dagar men de är rätt skönt.

Allt utom skötbor är inhandlat och de e skönt att ha de klart. Bara lite bebis kläder men de tar vi lite då och då och sen kommer vi väll få lite också.

Lilla N längtar tills bebisen kommer. Hon sa för någon vecka sen att kan inte bebisen komma ut nu och då sa vi till henne att de går ju inte då kan vi inte åka till Liseberg och att mamma får bo på sjukhuset jätte länge. Hon sa då att jag kan ju sova hos mormor och morfar och sen komma å hälsa på :) Söt unge. Men när vi sa de om Liseberg så sa hon ja men då får bebisen vänta. Vi måste ju åka till Luseberg som hon säger först.

Mormor och morfar skämde bort henne lite och tog med henne till Borås djurpark och de pratar hon mycket om efter åt och hon hade haft jätte kul. Lite mycke socker kanske???? Var ett väldans gnäll på kvällen sen :D

Längtar tills semestern inte för att vi ska göra ngt men skönt att ha R och N hemma. Jag jobbar 3 veckor till så idag jobbar jag kväll sen är jag ledig till fredag å då jobbar jag hela helgen.


Bjuder på en tjockis bild :)

Och en bad bild från Nationaldagen i Karlsborg


Kram Kram

Ny design

Nu har jag suttit å fixat med designen. Är någorlunda nöjd.

Här hemma rullar de på som vanligt R jobbar och N är på dagis doom dagarna jag jobbar.

I trädgården går de väll inte så bra dom har inte varit här sen midsommar veckan och dom skulle komma efter men tydligen inte. Skulle va kul å få en fin trädgård snart.


Min mage den växer å jag känner av i ryggen och magen. De sparkar å har sig :)


Kram kram