Klart

Ja då börjar de bli klart. Dusch dörrarna är uppe och spegeln. Nu ska bara 1 lampa och lister upp sen är de klart :) så tack alla hantverkare som tog sig an vår toa. Och att Natalie fick en ny kompis. Tycker de e lite tomt här nu när man är själv igen :)


Tjuvkik

Nu börjar de bli klart. Vi ska ha upp 2 glasdörrar och spegel och 1 lampa och lite lister sen är de klart :) så just nu får ni se 2 bilder hur de ser ut här. Lilla E fick inviga duschen och hon har även kissat in golvet hehe lilla trollunge.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/486555/images/2012/pic_186299344.jpg" class="image">


Toalett

Nu är toalett stolen på plats :) i skrivande stund så kopplas vattnet på ledningarna igen så om några minuter har vi vatten på toa igen. Med nya frächa rör. Har haft jätte bra hanverkare här. I tisdags kom mattläggarna å började sitt arbete.Kan ju säga att dom skrämde mig på morgonen, kom 2 killar med luva å mörka kläder å knacka på och jag såg ju dom i köksfönstret när dom om så jag funderade på vad jag skulle använda för att slå dom med om de va gangsters haha men de visade sig att dom va snälla mattläggare haha. N fick ju direkt en ny kompis so hon plågade under tiden han va här. Så i torsdags va han klar å jag är JÄTTE nöjd. Idag är rörmokaren här å koplar på vattnet. Så i helgen kommer nog dusch dörrarna upp. Elektrikern ska komma å koppla in lampan som är på spegeln å jorda. Men han kommer nog i morgon. Å säkert på söndag med efter som de e min pappa å han måste hjälpa oss med dusch dörrarna. På lördag blir de dop för E och min kusin. Passa på att ha dubbeldop då de ändå är samma gäng som kommer hehe. Så snart ska de vikas servetter :) Hej så länge

Provar matstolen

Tog upp min gamla hokus pokus stol idag så lilla E fick prova. Å de kan jag säga va populärt hon satt där när vi åt och hon pratade massor.
Har varit en jobbig dig idag. E har antagligen haft ont i magen för hon har skrikigt mest hela dagen.
Nu ska jag och N spela Wii


Badrums uppdatering

Ny uppdatering av badrummet. Hade ju värsting hålet i avloppet men tur va att de aldrig läckt något.
De va 2 st här och flytspackla golvet å fixade rätt lutning. La en ny golvmatta och nu har även väggen fått en matta :) så nästa vecka ska VVC gubben komma å så ska vi sätta upp glasdörrarna och handfatet. Så de tar sig. Ska bli skönt att få duscha hemma igen.


Trollunge

Lilla mini va uppe tidigt idag. 5.30 gick vi upp. Trodde hon skulle somna om men så fel hade jag, 6.40 somnade hon igen å de va ju inte va mamma ville efter som att klockan ringer 7. Efter att ha lämnat N på dagis så fortsatte jag gå en sväng. Skönt va de å piggare blev jag. Toan har nu fått matta på hela väggen så nästa vecka kommer VVS gubben å fixar så vi får vatten till toan. Sen ska dusch dörrarna upp också.
Så här ser de ut nu. Tog en närbild också.


Tidig morgon

Idag var vi uppe 6.40 jag och lilla E. Hon hade sovit från 19.30. Så tuttarna va väl fyllda. Här händer de grejer dom har börjat med golv mattan på toa nu de kommer bli kalas bra:)


Morgonpigga

Här är vi uppe kl 7 :) ringde förskolan och sa att N är hemma idag. Å nu är mattläggaren här och fixar på toan. Tror dom ska spackla väggarna och fixa lutningen på golvet :) å i morgon ska dom nog sätta mattan på golv och väggar. Kommer bli kanon bra.


Disney on ice 2012

Som sagt i lördags åkte jag och N till Göteborg för att gå på disney on ice. Vi började med att gå på stan lite. N köte en dagbok (ska börjas i tid). Sedan gick vi och åt. Å satt bara och myste. Sen kom de krångliga enligt mig. Att åka spårvagn med barnvagn herre gud. Alla spårvagnar är ju inte anpassade så de är trappsteg och så klart var de ju så på denna. Säger till N att nu håller du min hand hela tiden å släpp den aldrig. Duktig tjej jag har som gjorde som jag sa. Själva showen var ju fantastisk. Va duktiga dom är. Har gjort ett litet collage inte så bra bilder då jag tog med iphonen på långt håll men några bra.

Feber

Lilla grodan fick feber idag. Vi va på öf å lekte sen när vi kom hem lade hon sig i soffan å jag trodde att hon bara va trött men hon hade feber. Lilla mini har klarat sig än iallafall. Hon ligger å pratar i gymmet.


Villervalla

Är ett stort fan av villervalla kläder. Och nu har vi fått en liten tjuvkik på vårens kollektion. Tok snygga kläder.
Gå in på deras fb sida och gilla. Klicka på bilden under för att komma dit. Klicka här för att komma till deras hemsida
 

Mot Falköping

Ja då satt vi på tåget igen men nu lämnar vi Göteborg. Berättar mer sen eller i morgon men ni får en bild.


Mot Göteborg

Nu är jag och Natalie påväg till Göteborg. Hon är helt lyrisk <3


Renoverings uppdatering

Har bytt alla rören på toan nu. Så de ska läggas golv och sättas gips på väggarna för på tisdag kommer mattläggaren och då ska de va klart :) En bild på hur de såg ut och hur de ser ut nu.


Idag var de bvc besök för mini. Hon skulle fått 3 månaders spruta men bvc sköterskan tyckte hon inte verkade kry och så dalade hennes vikt så vi väntar tills på onsdag.
I morgon får hon en heldag med pappa och jag får en heldag med N

Mitt nya tillskott

Lyckan är på topp. Idag har jag beställt ett kniv ställ jag velat ha å de bästa va att de va billigare och de ingår knivar. Köpte den för 640 och den kostar 1000 i vanliga fall. De kommer bli kalas snyggt i köket.


1 dag kvar

I morgon åker jag och N till Göteborg och ska gå på Diseny on ice. Så fört åker vi tåget ner och går lite på stan och äter mat sen tar vi spårvagnen bort till Skandinavium. Kan säga att N längtar något otrolgt efter detta. Bara hon och jag. Lilla E får vara hemma med pappa.


Ny lampa

Var å hälsade på mitt gamla jobb idag. Va kul å träffa alla. Och fin present fick lilla E tack så jätte mycket <3. På väg hem stannade vi i Skövde å köpte en lampa som nu mera smyckar tacket i vardagsrummet. I morgon kommer rörmockaren och lägger nya rör i toaletten. När han är klar ska vi sätta gips skivor på väggarna och lägga igen golvet igen. Måla taket ska också göras. Sen nästa vecka kommer dom och sätter matta på vägg och golv. så de händer lite här :)


Renovering

Här hemma renoveras det för fullt. Mattan från väggar och golv är borttagen. Toalettstolen står på gräsmattan haha. Så nu undrar väll typ hela floby vad som händer här haha. Idag har R rivit upp golvet på toan för det ska bytas rör för enligt lagen eller vad det är så får man inte ha dom rören vi har och de va väll tur att vi rev upp golvet för de va värsta hålet i avlopps röret. Så vi har haft tur att de inte har läckt. Så i morgon kommer rörmockaren å fixar rören.
Jag har gjort ett litet kollage på början av vår renovering.


Före bild

Här är en förebild på vår toa och idag har vi rivtbort allt från väggarna och även lite från golvet.

Tävling


Är med och tävlar om dessa fina nappar. Klicka på bilden för att komma till tävlingen.

Följ mig på blogglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Nytt år

Ja då är vi inne i 2012. Nyår var lugn vi va hos min farbror å firade :) Massa god mat å barns som hade skojjigt :)

I morgon börjar vi renovera badrumet. Ska riva ut allt å sätta upp gips sedan kommer en firma å sätter matta på golv å väggar..

Vi kommer behålla handfatet för de är de enda som är nogorlunda nytt. Allt annat byts ut :)

Kommer bli kul å se skillnad. Så hej då 1962 och hej 2012

Kommer lägga in bild före och efter.

kramar