Ica

Varje gång jag lämnat N på fsk så går jag alltid en promenad med lill kusin och hans mamma. Sen fortsätter jag hem å hämtar pengar och går till Ica. Är typ stammis på Ica.

Igår när jag va på gymmet så fick jag ett sms om att jag hade ett packet på väg.
Så jag har följt detta paket på postens sida. Så idag stog det att de lämnat Falköpings post central. Så jag frågade på Ica idag när jag va där på morgonen. (hängde på låset haha) om jag hade något att hämta och till min glädje va de 2 packet. Den ena med Rs ring som han lämnade i Gbg på förminskning och gravyr och de andra med min vigsel ring. Så nu äntligen har den kommit :)

Toan blev godkänd också. Men de kunde jag ju ana för de va en duktig kille som gjorde de. Och vi är tok nöjda.

Annars händer de inte mycket.


Nytt i garderoben

Idag fick jag hämta paketet på Ica. Med lite nya kläder till barnen. E fick en body och ett par byxor och N fick en tunika och ett par byxor.

Stor städade toan förut också då de ska komma en från GVK och kontrollera så de är bra gjort. Tydligen något stick prov dom gör någon gång ibland på alla dom olika företagen som arbetar med våtrum. Men ja tror nog att det inte är några problem :)


Rutiner

Nu är vi åter i vardags rutiner.

N har börjat på förskolan igen. Hon har bytt avdelning till en ned bara 5 åringar.
Så hon går med blivande klasskompisar.

I fredags lämnade vi N hos farmor och vi åkte till Göteborg. Köpte min vigselring 1 månad sent hehe. Sen gick vi till Haga och köpte lite kläder till N och en jätte bulle.


Doula

Jag har ju lite ångest över att mammaledigheten snart tar slut och jag vet inte vad jag ska göra. Har sökt en del jobb och har även sökt att få läsa engelska b. Och igår när jag satt på nätet och pratade med underbara mammor så va de någon som nämnde att hon skulle vilja bli en doula. Så jag satte igång att googla och hittade en utbildning i Göteborg och Alingsås. Har även kollat upp vad de innebär. Så idag åkte jag och barnen och skaffade lite litteratur så jag kan börja tjuvläsa innan nästa kurs tillfälle är.


Skattjakt

Som sagt. I torsdags bar de av till mamma och pappa för N skulle på skattjakt där. Pappa hade gömt 3 olika kartor. Den första ledde oss till Ns bil hon får leka i. Sedan kolla in den andra kartan som tog oss till kyrkruinen där karta nummer 3 fanns som ledde oss till skatten som låg bakom hammocken. Det var en stor gammal trä kista som dom lagt i några lådor och sedan fyllt med godis pengar, festis, pez och lite smycken.

Så N har mycket att äta nu :)
Efter skattjakten gjorde mamma hamburgare som pappa grillade. E var glad för hon fick en egen och äta själv.
Hon krånglar så vid matningen så jag har gjort mer mat för henne när vi ska äta så hon får äta själv.

N har blivit jätte duktig på att cykla nu. Riktigt stolt :) när hon är ute och leker har hon nu i helgen övat själv på att komma iväg på cykeln. Inte så lätt på gräsmattan. Men iväg har hon kommit några gånger :)


Linas matkasse

På månadag kommer Linas matkasse hem till oss. Ska bli riktigt kul att prova något nytt och slippa åka och handla :)
 
Igår gick jag och barnen upp till skolan där N ska gå på fjärilen innan hon börjar skolan om 1 år. Vi skulle se hur lång tid dt tog och så fick N visa vart vi skulle ta vägen då jag inte varit där och kollat. Sen när vi började gå hem så öppnades himmlen och de kom en jäkla regnskur. Så vi gick in och hälsade på min gammelmormor (som delar födelsedag med N och hennes morfar) Hon blir alltid lika glad när vi kommer. Sen va de bara att traska hem, handlade lite först.
 
E har varit ett riktigt monster barn igår. Bara gnäll hela tiden. Sen har hon även börjat krångla när hon ska äta mat hon börjar gall skrika hela tiden så jag vet inte vad jag ska göra för äta måste hon verkligen. Sen har hon även blivit riktigt mammig vilket jag tycker är jobbigt för jag kan inte lämna rumen ens. Och åka till affär slutar med att hon skriker tills jag kommer hemm och då är jag borta max 15 min.
 
Annars är det lugnt här. Vi har tagit ner poolen och rengjort den. Är väll inte riktigt badväder längre :)

Gift

Jag blir snart tokig på blogg.se. Appen krånglar och hemsidan segar. Jaja Här har de hänt grejer. Natalie fick åka lisebergsbanan som hon sett fram emot. Vi skaffa ett intyg direkt när vi kom till Liseberg så att hon inte skulle bli nekad att åka och vi ville inte betala ett dyrt åkband å hon inte skulle fått åkt. Innan vi åkte till hotellet dagen innan så gjorde vi ett stop och gifte oss borgerligt i Kungälv :) Så nu är det massor som måste ändras körkort å allt sånt.