Första veckan

Natalie har gått på nya förskolan en vecka nu och hon trivs jätte bra :) hon har sagt att de är tystare och lugnare och inget springande. Det märks även hemma att hon är lugn efter en dag på fsk. Tidigare var de som om hon gick på något hon var högt och lågt och verkligen stressad efter en halv dag på fsk.

Så de känns riktigt bra att ha gjort de valet. Sen berättade Natalie att hon hade lärt sig något å vi blev riktigt förvånade :) så hon berättade allt om nätmelon. Visste ni att den hör till gurkfamiljen?

Har även varit i kontakt med en annan skola och har fått besked att hon får börja där :) känns riktigt bra faktiskt hon kommer få en bra start på skolåren.

Denna veckan har jag jobbat och kan säga att de tar verkligen mkt sömn från mig. Har inte sovit alls så mycket som jag behöver. Men nu är de helg å jag jobbar på lördag nästa gång :)

Skolan är riktigt intressant :)


Ny förskola

Nu va beslutet taget. Natalie börjar inskolning på samma fsk som Elin i morgon fredag. Det känns riktigt bra faktiskt. Så nu hoppas jag på att jag får en mer harmonisk unge och inte en sönder stressad som hon varit innan.
Så nu efter lovet kommer hon inte tillbaka.

Hon kmr fortsätta gå på BT och volleybollen.

Får tacka barnvakterna som har haft Natalie när jag varit i skolan. Ni är bäst :)


Borås djurpark

Veckan som varit har jag varit med och kört tidning i Floby. Har även varit i skolan 1 dag. Skulle varit där i fredags men var inte klar för ens kl 8 sen va de lite genomgång av postens Fiat bilar så jag får äntligen köra den :) sen spenderades förmiddagen hos kompisarna :)

I lördags jobbade jag som vanligt. Var klar kl 7. Sen hem snabbt som tusan å sova en liten stund. Sen bar de av till Borås djurpark med kompisarna. De va mysigt att strosa runt där men trött var jag allt :) slapp köra hem iaf å de va riktigt snällt :)

Va även fylle chaufför åt syrran.
Igår va de städ dag här. Så de blev slappande efter de.

Idag har Ns kompisar varit här å busat alltid lika kul att ha dom här. Bjöd dom på lunch å kaffe :) innan de va vi på teater på biblioteket.


Fotoutmaning - Alfabet : J

Dagens kort blir på vår julgran.


Fotoutmaning - Alfabet : I

Dagens bild Innuti :)


Fotoutmaning - Alfabet : H

Dagens bild Hus


Fotoutmaning - Alfabet : G

Nästa bild :) blir Gosigt. elin är inte så gammal vid detta kortet
 
 
 
 
 
 
 

Fotoutmaning - Alfabet : F

Dagens bild blir på Elins första Flätor