Logopedbesök och Mösseberg

Denna dagen har gått i ett :)

Som vanligt gick vi på morgon promenad hehe idag kom vi iväg strax innan 7 :)

Sedan vid 9 åkte vi n till Mösseberg för att ha lite avslutning med SoL. Barnen lekte bra tycker jag N och hennes bästa kompisar.

Sedan hämta en rem till min torktumlare som fick för sig att lägga av.

Åka till Skövde, äta på max, köpa present till Ns kille hehe.

Hos logopeden gick de väll ganska bra. Hon märkte att N blir irriterad när vi försöker upprepa orden. Så vi ska införa belöningssystem på de :)

När vi skulle åka hissen ner höll vi på att gå av på fel våning hehe så vi hamnade nästan bland alla bebisar hihi. Har ju en gammal barndoms kompis som fick en bebis i måndags som man kunde kikat in å sagt hej till :) Grattis till henne :)

När vi kom hem så bad vi N städa men ja de slutade med att jag blev förbannad på henne så nu står hon utan leksaker. Så sköter hon sig med T så kan hon ju få gå å hämta en leksak :)

Hårda föräldrar ja vet men hon lär sig. 

image description

Kommentarer
Postat av: Martina- mamma till Novalee

Haha nej tkr inte ni är allt för hårda! Hon får lära sig helt enkelt så är de bara, vi lär ju göra samma sak med vår N sen säkerligen.



Bra med belöningssystem faktiskt. Vet inte om hon uppskattar klistermärken men N får ju de när hon kissat.. då får hon välja ett fint och klistra upp på hennes lilla plansch.



Ja tjejerna är lika när de är små men ändå inte, man ser att de är systrar iaf :D hihi tack ^^

2012-05-30 @ 22:37:31
URL: http://hallonmuffin.blogg.se/
Postat av: Sofia

Bra det dära med belöningssystem, det brukar ju vara framgångsrikt. Ja men man måste vara hård eller hård och rättvist man måste lära sig lite av den världen vi lever i. Sen vilket sött kort! SV: ja men det är ju en klar förbättring ju!! As bra jobbat kram kram

2012-05-30 @ 22:38:12
URL: http://livetefterengbp.blogspot.se/
Postat av: Matilda ♥ Blivande trebarnsmamma

sv; hehe nej men vänta några år. Sen när du ser tillbaka på bilder så kommer du antagligen tycka det ändå :) Det är svårt att se likheterna när man är så "nära" :)

2012-06-02 @ 09:45:11
URL: http://majbebis08.blogg.se/

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.com



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback