Någorlunda bra dag

Vilket härligt väder eller?? I morse såg de inte lovande ut. Vi gick ut kl 7 som vanligt (knäpp jag vet men ack så skönt) och då var de väll 18 grader men de såg mysko ut på himmlen. Så jag och N bestämde oss för att överaska pappan i huset med att städa ordentligt. Men efter hennes rum och delar av vardagsrummet så ville inte N mer och E kröp runt å gnällde så in me flaskan i munnen på E och ut på promenad å jävar va varmt de va. Höll ju på att avlida ju. Så lite lek på lekplatsen och sedan dags att gå hem. N badade E kröp runt överallt och gnällde och jag hängde tvätten. Har ju fått MASSOR av kläder så jag passade på att tvätta upp de nu när vi själva inte hade så mycket.
Sedan tände jag grillen så grillade vi lite korv till lunch. E somnade gott i vagnen och N och jag fick mysa i lugn och ro ute. Sen va de ännu mer badande till och med jag hoppa i å fasen va kallt vattnet är. men vi hade kul.
Syrran kom hit på en liten simtur också hehe.

Sen vände de och N blev ett litet monster igen. Hon jagade gräsklipparen och vi säger inget om hon håller avstånd men nu gjorde hon inte de för hon tog upp foten och skule typ stoppa den. Den stannar direkt och vänder om den köremot något.

Sen har vi även tagit bort stödhjulen och igår gick de riktigt bra hon lyssnade på mig om hur man skulle göra men idag ojoj hela floby hörde mig nog. Så jag hoppas de blir bra i morgon igen.
Ska väll vika tvätten och sånt tråkgt nu. Jag är ju redig nu och klipper gräset medans jag bloggar haha.
 
En Gammal bild på N

Kommentarer

Designen är gjord gratis utav Designbloggar.comKommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback